maandag 14 april 2014

Rondje Noordwijk

Zoon Maaren heeft met de scouting in Noordwijk een activiteit met het WNF. Ik stel voor aan dochter Xarifa en manlief dat we Maaren afzetten in Noordwijk en wij dan een stel caches gaan zoeken. Xarifa en manlief hebben daar wel zin in. 

Al om 8 uur 's morgens sta ik broodjes te smeren. Mandarijntjes en wat te drinken gaan ook mee in de tas. Al snel zijn de verschillende rugzakken ingepakt en we rijden richting de scouting. In een colonne rijden we naar de plaats van bestemming. Als Maaren is afgeleverd gaan we naar de Langevelder slag. De eerste cache kunnen we niet vinden. De tweede is snel gevonden. Dan gaan we verder richting Noordwijk zelf.

Bij de cache Villa Ruys in de buurt eten we onze lunch. De cache. Villa Ruys pakken we natuurlijk mee. Na de lunch besluiten we de wandeling 'uurtje Noordwijk' te lopen. Helaas houd de bewegwijzering na 3 bordjes alweer op. Gelukkig zijn er nog een stel caches. 

Tegen drie uur halen we Maaren op bij het WNF. In de pocket hebben we dan 5 caches. Ik ben blij dat we weer compleet zijn. Als afsluiting van de dag drinken we in een gezellig strandtentje wat. Weer thuis gaat de frituurpan aan.  Moe maar voldaan rollen we 's avonds ons bedje weer in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten