maandag 11 augustus 2014

Bob de Bouwer

Het gebeurt wel eens dat je wat moet doen aan huiswerk om een cache te kunnen vinden. Zo moest ik even op zoek naar de figuren van Bob de Bouwer. In Doorn is  er de multi ‘Bob en zijn vriendjes’. Een leuke multi van een 6 kilometer.
Zoon Maaren keek vroeger regelmatig naar Bob de Bouwer. Als mama keek ik regelmatig mee naar Bob de Bouwer. In grote lijnen wist ik nog wel wie welk figuurtje was, maar toch is het best gemakkelijk om van te voren wat plaatjes mee te nemen.
En zo beginnen we aan multi. Helaas hebben we wp 1 gemist. Op goed geluk gaan we naar wp 2 en die vinden we! En zo gaan we verder op weg. Tot? We een WP missen. Balen doen we wel. We zoeken goed, maar helaas kunnen we WP6 niet vinden. We gaan naar huis. Ook al hebben we de cache niet gevonden; wel hebben we al een leuke/ mooie wandeling gemaakt.

Als we thuis zijn stuurt dochter Xarifa een mailtje naar de co. De CO reageert gelukkig vlot en die helpt ons. In de herfst willen we de multi over doen. Het bos ziet er in de herfst nu eenmaal anders uit dan in de zomer. Het is dan ook de bedoeling om eerder weg te gaan dan dat we nu deden. Boterhammetjes mee voor onderweg en wat drinken. In de buurt van het beginpunt zit een pannenkoekenrestaurant. Het plan is om daar pannenkoeken te gaan eten.  Voor we die pannenkoeken kunnen eten moeten er heel wat folders weggelopen worden. De rekening moet natuurlijk wel betaald worden!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten