vrijdag 8 augustus 2014

Crowdfunding

In juli 2016 is het de bedoeling om de route 66 te gaan doen. Op de historische route 66 liggen zo’n 800 caches die we willen rapen. Natuurlijk willen we op de route van alles bekijken. Er is genoeg te zien. Van de reis wordt een verslag gemaakt. De voorbereiding en napret worden in het boek meegenomen. Het eindresultaat komt in een boek. Half oktober 2016 moet het boek uitkomen. Het boek zal € 50,-- gaan kosten. Natuurlijk kunt je hiervoor intekenen.
Helaas is ons budget op dit moment nog niet groot genoeg om de reis te gaan maken. Er zijn 23 maanden om dit doel te bereiken. Het budget dat we willen halen is 50.000 euro. Natuurlijk sparen we van onze eigen inkomsten, maar dat helaas niet genoeg.
Dus? Via crowdfunding hopen we genoeg geld binnen te halen. Op facebook is de ‘historische route 66’ pagina aangemaakt. Via milja1.nl zullen spulletjes worden verkocht om ons doel te bereiken.
Door de jaren heen heb ik zoveel hobbyspulletjes gekregen en verzameld dat ik voorlopig vooruit kan met het maken van spulletjes om te verkopen.
En ja, ik sta open voor allerlei leuke klussen als folders bezorgen in Zwammerdam, TB’s/coins de wereld insturen voor € 1,00 per TB/coin, enz.

Wie een leuk idee heeft kan zich melden!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten