woensdag 13 augustus 2014

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat is niet alleen met een vakantie dan wel met een dag weg, geocachen, enz.
Dus als er een dagje gecacht gaat worden kijk ik de dag ervoor al mijn rugzak na. Voldoende goodies in de doos, pen en papier, zaklampjes, geocaches in het apparaat, drinken, wat te knabbelen en een goed humeur! En natuurlijk niet te vergeten: opgeladen batterijen! Die voorbereiding is de voorpret.
Tijdens het dagje uit, vakantie, enz is het loslaten en gewoon genieten van de gezelligheid, het mooie weer en de omgeving.
De napret is ook leuk! Caches loggen, rugzak weer aanvullen, meegenomen goodies bekijken en een leuk plaatsje geven. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat er nog maar selectief goodies worden meegenomen uit een cache. We laten meer achter dan dat we meenemen. Tenzij het sleutelhangers zijn, want de jongste spaart sleutelhangers! Enneh, is de jongste niet in de buurt? Dan gaan ze stiekem in de tas. Als schoenkadootje word het dan bewaart voor sinterklaas of als kerstkadootje!

Nu da vakantie er dan eindelijk bijna is is het voorbereiden weer leuk! Want de caches zijn op het apparaat ingeladen, de tas met goodies, pennen en papier, wat te knabbelen, enz staat al klaar. In huis wordt flink geruimd, tent en bijbehorende spulletjes worden klaar gelegd, vrijdagavond word een begin gemaakt met de auto inruimen, wasjes worden nog gedaan en verder worden andere voorbereidingen getroffen. Want gezien het aantal kilometers dat gereden moet worden willen we toch op tijd weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten