vrijdag 1 augustus 2014

Tips

Soms sta je bij je bij een cache en kom je een medecacher tegen.  Het blijft altijd leuk om een praatje te maken. Geoklets heet dat dan! De één staat meer open voor een praatje dan de ander, dus met de één heb je een kort praatje en met de ander een lang praatje. 
Zo kregen we vorig week een tip van een meneer. Xarifa  had de cache  in het rosarium van Boskoop nog niet gelogd.  Als wij het rosarium inlopen is  er een meneer aan het zoeken. Of  we hem kunnen helpen! Omdat we al wisten waar hij lag is de cache snel geraapt. Meneer en Xarifa loggen de cache. Er ontstaat een praatje. Meneer is nog niet zo lang aan het geocachen, maar is heel enthousiast. Zelf woont meneer in Waddinxveen en is nog geen premium member. Al babbelende komt meneer tot de conclusie  dat hij misschien toch maar premiummember moet worden…
Meneer heeft een tip voor ons in Waddinxveen. De gladde glijbaan heet de cache en is vooral door zijn constructie met tool erg leuk! Hij  legt ons kort uit  hoe de cache  in elkaar steekt. Xarifa en ik besluiten de cache te gaan rapen, maar wel met Maaren erbij. Maaren heeft niet altijd veel zin om te gaan cachen, maar we bedenken dat hij deze toch  wel leuk gaat vinden.

Gisteren was het zover. We zijn naar Waddinxveen gegaan om te gaan cachen. De auto staat centraal geparkeerd. Als eerste rapen we de gladde glijbaan en die is inderdaad leuk. Maaren heeft dan gelukkig nog zin om twee andere caches te rapen. Bij de laatste cache die we rapen is een speeltuin. Terwijl Xarifa en ik zoeken speelt hij in de speeltuin. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten