woensdag 4 juni 2014

Eerste cahce

Joepie de poepie! Onze eerste cache is online! Ik had er al eerder over geschreven, maar voor het zover was duurde het toch even!
Het eerste obstakel was dat er een cache op de hoek van de straat lag. Kan gebeuren natuurlijk. Toen bleek dat de cache zou gaan verhuizen wilden we een cache in onze eigen voortuin. Zo gezegd zo gedaan.
Een ommetje ‘winkelen’ in huis leverde het één en ander op; een leeg pindakaaspotje, een plastic ‘buisje’ en bij het tuincentrum hebben we een stel lenteplantjes gehaald. Ergens anders halen we nog wat viooltjes en een herfstaster moest de grond ook nog in …… Als eerste gaat de schop de grond in, want om de plastic buis gaat als eerste de grond in. Een logrol wordt gemaakt. Een geocoin gaat ook het potje in. Het potje met logrol en coin gaat de buis in. Dan is het afwachten tot de cache op de hoek van de straat verhuisd. En dan duurt wachten erg lang…… Dan wordt de cache op de hoe van de straat een virtual cache. Het lijkt erop dat we de  cache uit de tuin moeten halen. Voor ons is er het geluk dat virtual caches niet meer mogen. Dus dan is onze cache een kleine week later online! Yes! Nog dezelfde avond zijn er vier loggers! Helemaal gaaf! En dat terwijl we dat niet eens hebben gemerkt.

In de dagen erna gluren we steeds stiekem naar buiten om te kijken of er iemand de cache zoekt. De coin is al snel meegenomen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten