vrijdag 20 juni 2014

Warm!

Er zijn van die dag dat het eigenlijk te warm is om in open veld te gaan cachen. Maaren is moe, maar we besluiten toch te beginnen aan de Kaag en Braassem trail. Maar eens zien hoever we komen! We parkeren op een mooie parkeerplaats. Als we richting de eerste cache lopen zien we in de verte mensen zoeken op de plaats waar we de cache vermoeden. Als de cachers met hun fiets voorbij rijden roepen we hard ‘gevonden’! Een tweetal lachende gezichten zegt genoeg! We hebben de bewuste cache snel gevonden en lopen weer door. De volgende caches zijn al snel gevonden.
In Rijnsaterswoude is een motortreffen. Precies hier ligt een cache. Gelukkig kunnen we vrij ongezien de cache loggen. Veel mensen zijn tenslotte alleen geïnteresseerd in de motoren. We nemen een kijkje bij de motoren. Ook al zijn we geen motormensen toch is het best grappig om eens een kijkje te nemen.

Van schaduwplekje naar schaduwplekje gaan we op naar de volgende cache. Deze cache duurt wat langer voor we die gevonden hebben, maar na enig zoekwerk hebben we hem toch! In de schaduw eten we onze zak chips leeg en drinken we wat. Met dat warme weer blijft dat vocht toch belangrijk! Als we daar zo rustig zitten komen er twee dames aangereden op de fiets. Eén van de dames vraagt wat zij nou komen doen. Wij antwoorden braaf dat ze aan het geocachen zijn en dat wij de cache al gevonden hebben! We maken even een praatje en dan gaan de dames weer verder. Wij besluiten weer terug te gaan naar de auto. De trail maken we af als het wat koeler is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten