vrijdag 7 november 2014

Event

En dan is het sint Maarten event helemaal voorbereid. Staat online. In eerste instantie kwamen er geen aanmeldingen. Best wel balen. Een klein onderzoekje leerde dat mensen hun kinderen op een doordeweekse dag op tijd in bed willen hebben. Prima plan en daarom hebben we de datum verzet naar een andere dag. De nieuwe datum is zaterdag 15 november.
Via twitter, facebook, instagram en pinterest reclame gemaakt. En zeker ook verteld dat de datum is veranderd. Nu hopen dat er aanmeldingen komen.
Best een beetje frustrerend als er geen aanmeldingen komen. Tuurlijk hangt een buiten activiteit altijd af van het weer. Droog is het allerbelangrijkste. Koud is jammer, maar met een extra jas is de kou al minder en als je met elkaar iets gezelligs doet heb je het ook al warmer.
In ieder geval zijn de voorbereidingen zo goed als af. Alleen de route nog. Omdat het vandaag regent heb ik niet veel zin om de route uit te zetten. Heb de route wel al in mijn hoofd, maar even nalopen en op papier zetten is wel zo handig! Iedere ouder die meeloopt weet dan hoe de route gaat. Ook al is verdwalen in Bodegraven niet moeilijk, toch is het leuk om de route samen af te maken.
De ervaring heeft geleerd dat er mensen op het allerlaatste moment nog bijkomen of afhaken. In dit geval hopen we op de mensen die nog komen. Maaren en Xarifa hebben al zin in het event. En eerlijk is eerlijk;  de gevulde tasjes zien er al heel gezellig uit vinden we zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten