maandag 10 november 2014

Moeilijkheid//Terrein

Gisteren was het weer eens zover. We hebben een paar geocaches geraapt. De eerste had een 2.0/2.0 aanduiding. De tweede was een 3.0/3.0 aanduiding. Allebei hadden we ze snel gevonden als ware het oppikkers. Nummer 3 hadden we ook vrij vlot te pakken.
Toen op naar nummer vier. Een 1,5/1,5 aanduiding. We hadden er al een paar keer goed gezocht; alleen, met zijn twee, drie en vieren. We hebben niet zomaar even gezocht, maar heel erg goed en lang. En maar niet gevonden. Zelfs al een hint gevraagd, maar zelfs ondanks de hint en alle moeite en tijd we in de cache gestoken hebben hebben we de cache niet gevonden. Best frustrerend, omdat je ervan uitgaat de cache snel te vinden gezien de aanduiding die erbij staat. Een keer terugkomen is niet erg, maar bij de vierde dan wel vijfde keer de cache nog niet vinden is  minder leuk.

Op de fiets terug naar huis hebben we ons er hardop over verbaasd. Hoe kan het dat je een cache met een 3.0/3.0 aanduiding als een oppikker meeneemt. Van een 3.0/3.0 aanduiding verwachten we toch dat we daar wat moeite voor moeten doen. Wat meer moeite moeten doen voor een cache vinden we niet erg. Maar zoveel moeite voor cache die als 1.5/1.5 aangeduid staat vinden we toch echt te ver gaan! In de logjes waren er al een aantal DNF- jes te lezen. We zijn gelukkig niet de enige die deze cache niet hebben kunnen vinden. Maar wel frustrerend om een cache met een 1,5/1,5 aanduiding niet te kunnen vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten