donderdag 3 juli 2014

Leiden

Gisteren weer eens in Leiden geweest. Ed vrij en kids als altijd op woensdagmiddag vrij, dus in Leiden een stel caches wezen rapen.
Eerst in het Theehuis in de Leidse hout wezen lunchen. Omdat het behoorlijk druk was moest er lang worden gewacht op het eten. Maar daarna toch echt op stap! Eerst maar eens op naar het heempark. Die ligt het verste weg. De wandeling ernaartoe is al leuk. In het Heempark zelf is het lekker rustig. Ook al komen we alleen voor de cache; toch is de wandeling en de zoektocht in het park al leuk! Maaren vind de cache en raapt hem. Dan gaan we op naar de volgende cache. Ook al heet de cache ‘lente in de Leidse hout’ toch rapen we de cache. Een mooie locatie voor een cache. Deze vrij snel gevonden. Xarifa keek eroverheen en ik vind de cache! De cache is dan snel gelogd. Dan op naar de laatste cache in/ om het Leidse Hout. Deze cache spotten we vanaf de waterkant. Een cache die toch echt onder de brug ligt!
Xarifa gaat ter hoogte van de cache op haar buik liggen, maar kan er net niet bij! Mijn langere armen bieden uitkomst. De cache is dan snel gelogd. De cache is dan snel teruggelegd en gaan we richting auto!

In Oegstgeest rapen we nog één cache uit de Sam serie. Na deze cache gaan we naar huis. Voor het avondeten doen we gemakkelijk! Soep met baguettes die we nog hadden liggen! De caches worden na het avondeten gelogd op de welbekende site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten