zaterdag 12 juli 2014

Met kinderen

Geocachen met kinderen is leuk! Soms heeft Maaren geen om alweer een cache te moeten rapen Ik roep nl. weleens ‘zullen we er nog eentje rapen?’. Maaren zucht dan hard met  de gedachte ‘moet dat nou?’. Een enkele keer gebeurd het nog wel eens dat er een speeltuin een cache bij elkaar in de buurt liggen. Team Tinkebel en ik rapen dan de cache en Maaren duikt de speeltuin. Maaren heeft dan zijn zin en de cache is ook geraapt.
Als er nu weer een zucht komt vanaf de achterbank als er een cache in de buurt ligt word er nu gezegd ‘misschien is er wel een speeltuin in de buurt’. En dan wil Maaren wel mee om die ene cache te rapen, Van te voren weten we nooit of er een speeltuin en een cache bij elkaar in de buurt liggen.
Niet zo lang geleden hoorde ik van iemand die met man en dochter een speeltuinserie ging doen. In de buurt van verschillende speeltuinen lagen caches. Normaal gesproken zouden ze misschien een uurtje gedaan hebben over al die caches, maar nu deden ze er een hele middag over. Dochter blij, maar moeder wat minder. Moeder was de speeltuinen na een paar keer wel een beetje zat……! We weten dus wat we kunnen verwachten als we met Maaren een dergelijke serie gaan doen!

En nu? Toch maar op naar een serie speeltuincaches.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten