woensdag 16 juli 2014

Vakantie

Het duurde even, maar onze vakantie is bijna rond! Kwestie van koppen bij elkaar en de plannen rond breien. Nu hopen dat er een dakkoffer gehuurd kan worden. Want dan hoeven we minder te passen en te meten.
Deze zomer gaat de reis naar Denemarken. Legoland staat op het programma en natuurlijk willen we meer zien dan alleen Legoland. De reisgids ligt binnen handbereik.
Ook ons geocache apparaat gaat mee op vakantie. We hebben het ding maar Miep genoemd, dus Miep gaat mee!
Bij de voorpret hoort ook geocaches in de buurt van de camping opzoeken en laden op het apparaat. Ook bij Legoland liggen een paar caches. De kans is dan wel weer aanwezig dat we op plaatsen terecht gaan komen die we niet in de toeristengidsen staan. Wel hebben we al ontdekt dat bij de meeste caches de beschrijving in het Deens is. Vrij logisch. Een vertaalprogramma zal ons wel op weg helpen. En loggen doen we in het Nederlands. Mijn Deens is erg slecht. Misschien maar een combi Nederlands en Engels.

Blijft toch leuk om van alles te ontdekken! Wat wel al zeker is is dat we komende vakantie de meest noordelijke cache in de statistieken zullen gaan aantreffen en waarschijnlijk ook de meest oostelijke cache. Zo krijgt de vakantie en het geocachen meerwaarde!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten