vrijdag 4 juli 2014

Route 66

Er zijn van die reizen die je graag eens een keer zou willen maken. Eén van die reizen is voor mij de route 66 in Amerika. Een route van maar liefst 3940 kilometer.
In de afgelopen dagen kwam die wens weer naar boven zetten. Omdat er nu bijna een jaar een GPS apparaat in huis is besloot ik eens te kijken of het mogelijk is om de route 66 ook te kunnen doen met het GPS- apparaat in de hand. En jawel; het is mogelijk. Er zijn zelfs al mensen geweest die het hebben gedaan! Die mensen kwamen uit op de 800 – 1000 caches. En dan wordt het een wel heel aanlokkelijk idee om die historische route te gaan rijden.
Mijn gezinsleden vinden het wel wat om met een camper door Amerika te gaan, dus wat dat betreft zit het wel snor!
Om die reis te kunnen maken is er nog wel wat nodig! Niet alleen een gedegen voorbereiding dan wel een rijbewijs voor mezelf en een heleboel euro’s /dollars om die reis te kunnen maken.

Voor komende zomer zijn de plannen er al om naar Legoland in Denemarken te gaan, dus daar gaan we eerst maar eens van genieten! Na de zomer is er voldoende tijd om alle plannen op een rijtje te gaan zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten