maandag 28 juli 2014

Multi 4

Het was nog een hele klus om al die gegevens in te voeren. Ineens had ik door hoe het zat met het invoeren van de coördinaten en versprongen ze niet meer naar een andere locatie. Toch kostte het nog heel wat tijd om alles ingevoerd te krijgen! Maar nu is het dan zover en staat de cache klaar om gerevieuwd te worden. En wachten duurt altijd lang!
Vandaag regent en onweert het, dus ik neem niet aan dat als de cache online komt dat er dan mensen zullen gaan lopen/fietsen!
Vandaag wordt een start gemaakt met het boekje dat bij de cache verschijnt. De informatie met geschiedenis, waypoints, de ‘making off’, bronvermelding, enz. komen er allemaal in te staan. Foto’s ook natuurlijk en niet te vergeten: ruimte voor eigen aantekeningen en eigen foto’s! En die voortuincache op de route? Die voeg ik gemakshalve ook maar toe …. ! Ligt in mijn eigen voortuin tenslotte. Tijdens het event in september zal het boekje verkocht gaan worden. Kosten? € 7,50 of €10,00. Er zijn in de aanlooptijd heel wat foto’s gemaakt die erbij geplakt worden! Die foto’s vandaag maar eens opsnorren en via internet laten afdrukken! En zo wordt die dag met regen en onweer nuttig besteed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten