vrijdag 18 juli 2014

Vlucht of plezier

Het geocachen is voor eigenlijk iedereen een hobby! Ook voor ons! Helaas is het momenteel het geval hier in de straat dat de boel geëscaleerd lijkt te zijn. Een soapserie met de benodigde roddels en nog meer leugens; twee verschillende radiozenders hard aan waar wij letterlijk tussenin zitten in de zomer en een buurman die bepaald wat wij moeten in de tuin. De man komt zelfs ons huis binnen om te vertellen dat wij in de tuin aan de slag MOETEN.
Al met al komt het erop neer dat ik bij tijd en wijlen liever niet thuis ben en letterlijk vlucht voor de buren hier. Gelukkig is er nog genoeg te ontdekken in de regio hier en daarbuiten, dus wat dat betreft ben ik voorlopig nog niet klaar met cachen. Gisteren met Xarifa aan het cachen geslagen en dat was gezellig. Wel jammer dat we die ene cache niet konden vinden, maar het ijsje smaakte dubbel en dwars erg lekker!
En dan moet je toch weer eens naar huis toe. Met 10 kilo lood in de schoenen ging ik weer naar huis. Gelukkig was het eens lekker rustig in de buurt en kon ik buiten zitten.
Op deze manier word geocachen langzaam maar zeker een vlucht om maar niet thuis te hoeven zijn. Het plezier in geocachen is er wel en de afleiding doet zijn/haar werk wel, maar als je met lood in de schoenen weer naar huis gaat is er mijns inziens iets mis.

Verhuizen is een prima plan, maar zonder het benodigde budget kom je niet ver!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten