woensdag 22 oktober 2014

Herfstvakantie

Het is herfstvakantie. Xarifa en Maaren waren er best wel aan toe. En mams? Die het wat rustiger aandoen wel even lekker! Maandag is het standaard werken. Want die folders moeten toch bezorgd worden. Gisteren was het weer dusdanig slecht dat we er niet op uit zijn gegaan. Een paar druppels onderweg is niet zo’n ramp, maar die felle buien en die wind vonden we minder geslaagd. Dus het plan om te gaan geocachen is er nog niet van gekomen. Voor de hele week is minder weer voorspeld.
Er is een nieuwe trail uitgekomen. Een ronde van 8 caches die je zelfs lopend zou kunnen doen. Het zal er bij ons op uitdraaien dat we de trail op de fiets zullen doen. Aangezien we dan de auto een dag kunnen laten staan. Niet alleen uit zuinigheid maar ook vanwege de beweging en buiten zijn. In deze tijd van het jaar is de kans groter dat we warme choco mee zullen nemen. Blijft toch lekker om wat warms mee te nemen en onderweg wat warms te drinken!
De trail is nog maar net uitgekomen. In eerste instantie  hadden we niet eens in de gaten dat de trail er was. Ware het niet dat er een bekende in onze voortuin stond om een cache te rapen. Het praatje is snel gemaakt. De bekende meneer was op weg naar de trail en raapte onderweg gelijk nog een serie caches. Blijft leuk zo’n praatje, want je hoort nog eens wat op een leuke manier.

Komt het er deze week nou niet van om die trail te rapen? Dan komt dat vanzelf nog wel een keer.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten