maandag 13 oktober 2014

Onderhoud

Als je een cache hebt liggen weet je dat je zo nu en dan onderhoud moet plegen. Het ene onderhoud kost meer tijd dan het andere. Een logrolletje vervangen kost doorgaans minder tijd dan het repareren van de cache. Soms gebeurt het dat je cache gewoon helemaal verdwenen is.
En zo was de cache ‘bosjesmonster’ van Xarifa ineens weg. En multi Damme was ook weg. Zo zijn Xarifa en ik op stap gegaan om ter plaatse te zoeken. Het zou tenslotte zo maar kunnen dat de cache verhuist is naar een andere plaats of dat de cache niet goed terug is geplaatst. Bij multi Damme is de cache al een paar keer verhuisd zonder ons medeweten. Toen we een keer voorbij fietsten lag de cache open en bloot zonder deksel op de verkeerde plaats. Natuurlijk hebben we de cache toen wel gelijk weer teruggelegd. Ook de multi cache is nu  weg.
Gisteren is het bosjesmonster weer teruggekeerd op zijn plaats. Maaren heeft geholpen. Hij heeft bosjesmonster helpen verstoppen tenslotte.
Gelukkig hebben we nog spulletjes genoeg in huis om een cache te kunnen plaatsen, dus multi Damme ligt er snel weer. Toch maar eens vragen bij de ijsbaan waar de originele cache is gebleven. Bij de ijsbaan word geklust en dat wisten we. Dat de cache er ligt bij de ijsbaan is bij het ijsbaanbestuur ook bekend. Hopelijk krijgen we onze doos snel terug, zodat we het origineel op het goede plaatsje neer kunnen leggen! Want het origineel blijft toch het leukste.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten