vrijdag 31 oktober 2014

Sparen

Die route 66 reis begint steeds vastere vormen te krijgen. Budget is bepaald, informatie wordt verzameld en langzaam maar zeker word er geschreven aan het boek. Boek? Jawel, leuk als relatiegeschenk/kerstkado, enz. om weg  te geven. Dus ik ben aan het sparen.
Informatie sparen om ermee aan de slag te gaan; elke week moet er een bladzijde komen voor in het boek.
Geld sparen om echt op reis te gaan; maandelijks gaat er al een bedrag naar de spaarrekening, maar dat bedrag kan wel omhoog willen we eerder op reis kunnen!
In huis ben ik aan het ruimen. Niet alleen omdat er opgeruimd moet worden, maar ook omdat er nogal wat spulletjes op zolder liggen die verkocht kunnen worden. Een speciaal Marktplaats account is aangemaakt. En inmiddels zijn de eerste spulletjes op Marktplaats gezet. Het is nu afwachten wat er verkocht wordt. Hoe meer hoe beter natuurlijk! Opgeruimd staat netjes en de zolder wordt ook opgeruimd!
Caches worden gespaard. Caches sparen?????? Jawel, want op reis worden caches geraapt. Ten eerste hebben we nog niet zoveel caches. Ten tweede is ervaring in caches rapen wel handig. Want het is toch leuk als we zoveel mogelijk caches vinden onderweg. Op en bij de route 66 liggen heel wat caches. Er zijn cachers die 800 caches vonden. Er zijn ook cachers die 1000 caches vonden. Omdat we op onze reis ook wel wat willen zien is de kans groot dat we nog meer caches zullen we rapen. Nu ga ik nog uit van 1000 caches.  Het kan zomaar zijn dat er dus meer caches bijkomen!

Eerst maar eens geld sparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten