woensdag 8 oktober 2014

Onderweg

Afgelopen zondag waren we naar Slagharen. Het was een leuke gezellige dag. We hebben veel gedaan. Zelf hebben we ons eigen eten en drinken meegenomen. Het weer was niet helemaal geslaagd. Het heeft een hele tijd gemiezerd/geregend. Gelukkig werd het later wel droog. Bob en nicola zijn mee. In het park maak ik een serie foto’s voor mijn blog.
Zaterdag heb ik gekeken wat er aan caches in de buurt van het attractiepark lagen. Helaas  niet veel. Op de weg terug naar huis liggen er ook niet veel. Toch vind ik een paar oppikkers. Waaronder twee carpoolcaches. Heel prettig om de auto te parkeren en even gauw te rapen.
Eén van die caches ligt op een parkeerplaats. En die hebben we ook snel te pakken. Dankzij de hint hebben we deze cache snel te pakken.
Zoonlief heeft bij nummer vier echt geen zin meer om die vierde te rapen. Gelukkig is het een carpoolcache en hebben we deze snel te pakken. Omdat we een zeer natte logrol treffen en toch een logrolletje op voorraad bij ons hebben vervangen we de logrol.
Eén van de andere caches ligt op een zijstraat van de doorgaande weg. Hier zoeken we steeds verkeerd. Tot Xarifa ineens de bosjes induikt, even zoekt en vervolgens de cache de omhoog houd. Toch nog gevonden!  
Dan gaan we de snelweg op. Het is nog best een eind rijden voor we weer thuis zijn. Het is best laat als we thuis zijn. We hebben een gezellige dag achter de rug. En vier caches in de pocket.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten