woensdag 29 oktober 2014

In de buurt

In de buurt komen nog wel eens nieuwe caches uit. In Bodegraven pas nog twee; een mystery en een tradi.
Op dinsdag is Xarifa vrij van school. We besluiten om eerst even op de markt in Bodegraven rond te lopen. Bij één van de banken loopt Xarifa ook nog even binnen om wat te regelen. Dan gaan we gezellig op stap. De nieuwe cache in Bodegraven is even maar we hebben de cache toch gevonden. Weer een cache erbij en een datumgaatje is gedicht.
Eigenlijk willen we nog wel een cache rapen. We besluiten via de cache Tempelzicht naar huis terug te fietsen. Al snel zijn we Bodegraven uit. We fietsen de polder uit. Ineens kan Xarifa niet meer fietsen. De ketting is los geschoten. Natuurlijk proberen we om  de ketting weer op de juiste plaats  te krijgen. Lukt niet. Het is even balen, maar ja, het is  niet anders. We proberen nog wel op te stappen met het idee dat Xarifa genoeg vaart maakt en ik haar vooruit duw. Leuk geprobeerd, maar helaas lukt ook dit plannetje niet. Er zit niets anders op dan maar te gaan lopen.
We kiezen een route die langs een fietsenmaker loopt. De fiets is gelukkig na een kwartiertje weer gemaakt. De reparatie kost ons vijf euro. We fietsen naar huis.

De cache Tempelzicht rapen we niet meer. We besluiten om die maar een andere keer te rapen. Toch zijn we blij met die ene cache die we raapten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten