maandag 20 oktober 2014

Ontdekt

Het is een tijd geleden dat we naar het strand waren. Manlief kwam met het idee. Xarifa en Maaren hadden er ook wel zin in!  Maaren nam een emmertje mee, want hij wilde wel even op het strand spelen.
Miep ging ook mee, want we wilden ook op zoek naar een serie caches. Manlief wilde het navigatiesysteem dat hij net had gekocht uitproberen. Ook coördinaten kan hij invoeren. En dat hebben we dus maar eens uitgeprobeerd. En zo gingen we met de auto al snel de goede kant uit. Met Miep in de hand liepen we het laatste stukje. Zo bereikten we gemaal Katwijk. Met een duik in de bosjes hadden we de cache snel gevonden. En een goodie achtergelaten. Daarna door naar de volgende cache. We liepen een mooie route door de duinen. Op het nulpunt goed gezocht, maar niets gevonden. Wel een hoop rotzooi. Het uitzicht vergoedde veel. Hier waren nog niet eerder. Dankzij het geocachen, dus weer een plaats in Nederland ontdekt waar we nooit eerder waren!  
Na een lekkere wandeling op het strand, het knabbelen, wat te drinken en een Maaren die heerlijk speelde op het strand zijn we richting de auto gegaan. Onderweg wilden we nog een tweetal caches rapen, maar ook die hebben we niet gevonden!
Weer thuis zitten loggen. En die niet gevonden caches? Die bleken gearchiveerd te zijn! De caches zaten dan ook al lang in het apparaat! Een volgende keer eerst maar eens Miep nakijken voor we op stap gaan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten