vrijdag 16 mei 2014

Oegstgeest

Dan is er weer eens een gesprek op school voor de jongste. Dus is het tijd voor een ritje naar Leiden. Ed is vrij en dat is ook wel eens prettig. Omdat we pas om één uur het gesprek hebben besluiten we eerder te vertrekken. Ed is nog niet op Xarifa’s stage wezen kijken, dus we gaan eerst naar de C1000 op het Raadhuisplein in Bodegraven.
Dan gaan we op naar Oegstgeest. Oegstgeest ligt tegen Leiden aan, dus niet ver bij school vandaan. De auto parkeren we redelijk strategisch om een paar caches te kunnen pakken. In Oegstgeest ligt de serie Sam. Sam is een kat die op bezoek gaat op diverse locaties in Oegstgeest. En wij volgen vandaag Sam  op de tocht door Oegstgeest. Heel leuk om van alles te ontdekken. Door Sam krijgen we een rondleiding door Oegstgeest!
Om één uur zijn we op school. Onderweg hebben we boterhammetjes naar binnen gewerkt en wat gedronken.
Na het gesprek op school rapen we de laatste 2 caches waar we eerder geen tijd voor hadden.
Bij de cache ‘Sam gaat naar de dokter’ geven we de dierenarts tekst en uitleg. Hij weet wel van de cache, maar niet waar het nou om gaat. Dan blijkt de wereld klein te zijn. Ik krijg de vraag waar we vandaan komen. Het antwoord is dat we uit Zwammerdam komen. Of we ene Erik P. kennen. ‘Euh, ja’, is mijn antwoord. Blijken de beide mannen op dezelfde middelbare school te hebben gezeten.

Op drie caches na hebben we de serie Sam geraapt. Voor die laatste drie caches komen we nog een keer terug! Leuk om zo’n rondleiding te krijgen. Wat Ed en ik leuk vonden is het samen zoeken naar caches. Het was een tijd geleden dat we samen wat deden. Samen cachen hadden we nog niet gedaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten