vrijdag 9 mei 2014

Vakantie

Het is meivakantie. Maaren heeft één week vrij en Xarifa twee. Maaren baalt best wel dat hij maar één week heeft en zijn zus twee.
Xarifa en ik hebben allebei een folderwijk die op maandag en/of dinsdag mogen weglopen. We besluiten dat we de folderwijk op maandag weg te lopen zodat we op dinsdag vrij zijn om andere dingen te doen. Zo gezegd zo gedaan. Afgelopen dinsdag komt het goed uit dat we vrij zijn.
We moeten op school bij Maaren zijn voor wat gesprekken. Ed is vandaag vrij, dus kunnen we met de auto naar Leiden. De auto parkeren we bij school.
Na het gesprek gaan we Leiden verkennen met het GPS apparaat. De auto blijft bij school staan. Een aantal caches heb ik al, maar Xarifa nog niet. Toch pak ik ook nog een aantal nieuwe caches. Het weer werkt gelukkig mee!
Donderdag pakken we de fiets naar Boskoop. De weersvoorspellingen zijn niet al te best, maar toch wagen we het erop. Er liggen nog een aantal Monskey’s uit de serie op ons te wachten, dus we gaan aan de slag. Onderweg vraagt een boer of we soms een koe hebben gezien. Euh, nou nee! De boer is twee koeien kwijt. We wisten niet dat koeien sloten over konden steken ……. We lopen verder en even later zien we een koe die op een plaats staat waar normaal geen koeien staan. We gaan verder. We rapen allebei caches die we nog niet hebben. Omdat ik de meeste al heb raapt Xarifa er een stel die ik al heb en zij nog niet. Onderweg komen we de boer tegen die zijn koeien kwijt is en we vertellen hem waar we de koe hebben gezien. Hij gaat op zijn koe af.

Omdat het inmiddels is gaan regenen gaan we via de cache Rotonde Halve Raak richting huis. Bij deze cache krijgen we een verrassing. Als we de cache hebben geraapt lopen we nar binnen. De verrassing bestaat uit een kopje thee of koffie. Wij kiezen voor een kopje thee. Dan gaan we echt naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten