woensdag 7 mei 2014

Op stap

En dan zijn we echt op stap! Ed is vrij en Xarifa heeft nog vakantie. In Leiden hebben we een afspraak op school van de jongste. Al vroeg zijn we klaar! Helaas kan Maaren niet mee, omdat hij school heeft. Wel besluit ik dat Maaren een volgende keer weer meegaat om te geocachen! Ook hij vind het leuk om te zoeken.
Eerst gaan we naar Treasure Island 2. Deze cache ligt tegenover school. Het is een cache waar toch wat moeite voor moet worden gedaan! Toch is het gelukt om de cache te pakken te krijgen.
Via het station lopen we de Leidse binnenstad in. Xarifa pakt op deze route de caches die ik al wel heb en zij nog niet. En dat zijn er toch meer dan ik eigenlijk had gedacht!
Vlakbij de Hooglandse kerkgracht rapen we een cache. Deze cache hebben we allebei nog niet. Wel hebben we hier al twee keer eerder gezocht, maar de cache niet gevonden! En nu toch gevonden. Op een iets andere plaats dan we dachten vinden we de cache! Overigens hebben we deze verstopplek nog niet gezien! Via een museum met archeologische informatie over het ontstaan van Leiden gaan we naar de burcht van Leiden. Hier beantwoorden we een vraag voor de earthcache. Een foto maken we ook nog, zowel voor de log als voor ons eigen plakboek!

Omdat Maaren om drie uur klaar is lopen we richting de auto. De auto staat nog in de buurt van school. Het is daar gratis parkeren. Met toch wat pijn in de voetjes keren we huiswaarts! Xarifa heeft nu 99 caches op de teller staan en ik 180! Met deze resultaten zijn we tevreden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten