maandag 22 september 2014

Boswandeling

Gister was het echt weer voor een boswandeling! En als je dan een boswandeling wilt maken en je bent geocacher dan kijk je gewoon of er ergens een multi is die door een bos loopt. En gevonden!
Al eerder hebben we deze multi geprobeerd te lopen, maar hebben we wat gemist. Ook vandaag hebben we wat gemist, maar waar? Jammer, maar de wandeling in het bos was er niet minder mooi om. We zijn weer een paar waypoints verder gekomen.
Omdat het weer mooi was was het in het bos best druk. Er was regen voorspeld. Ook wij kregen regen. Gelukkig niet veel; twee keer wat spetters en één keer een echte bui. We hebben ons niet laten tegenhouden door buien.
Aangezien wij op een toeristische manier geocachen hebben we totaal geen moeite met komen op plaatsen waar we anders niet zouden komen. Met deze multi waren we op paadjes waar we anders niet waren! Toen we het geocachen nog niet kenden zijn we wel eens in dit bos geweest. We hebben toen een rondwandeling gemaakt die bewegwijzerd was. Met mooi weer zijn die routes best druk. Nu hadden we daar geen last van in de zin dat de doorsnee wandelaar deze route niet kant! Het enige waar wij ‘last’ van hadden was dat we niet de enige waren die deze multi liepen! Er ontstaat dan geoklets onderweg. Soms moet je even op elkaar wachten. Op een mooi plaatsje met bankjes hebben we wat gedronken en wat gegeten. We hadden zin om even te zitten en wat te drinken. Mensen die we tijdens de multi tegenkwamen konden op hun gemakkie verder cachen en wij ook!

Al met al veel plezier gehad  van de wandeling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten