woensdag 3 september 2014

Verschillen?

Voor we op vakantie gingen was ik benieuwd of er verschillen zouden zijn in de verschillende landen wat betreft caches en goodies. Nederlanders zijn nu eenmaal toch iets anders dan Duitsers en Denen. Tot mijn grote verbazing vielen er maar weinig verschillen te bespeuren! Eigenlijk geen! Misschien hebben we nog te weinig caches geraapt. Maar wat wel weer leuk was dat we toch plaatsen hebben gezien die we anders niet gezien zouden hebben!
En tuurlijk hebben we plezier beleefd aan het cachen op die plaatsen waar we waren! Wat wel een leuke locatie was was die ene cache vlakbij Legoland. Op de ene hoek van de doorgaande weg staat een grote man. Hoe kan het anders; helemaal gemaakt van lego! Zijn ene hand zwaait. Op de andere hoek van de doorgaande weg ligt de cache. Gelukkig een grote cache waar het één en ander aan goodies in kan. En wat betreft die goodies? Ook eigenlijk geen verschillen in. Jammer? Nee! Het blijft leuk om te zien wat een ander achterlaat.
De verschillen in logjes zijn er ook niet echt. Grappig is om te zien is wat ander schijft. De één is nu eenmaal creatiever in schrijven dan de ander. En iedereen schrijft natuurlijk in zijn eigen taal.
Wat ook niet verschilt is dat het soms best lastig is om die logrol te pakken te krijgen. Zo hadden we bij die cache in die camper te pakken te krijgen! Het kostte moeite, maar gelukt is het wel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten