maandag 15 september 2014

Event 3

Het event is geweest. Zoals wel vaker gebeurd is dat mensen een combinatie maken. Het event bezoeken en ervoor of erna een cache zoeken in de buurt. Het weer werkte mee.
De opkomst was super. Een aantal mensen is niet gekomen. En een aantal mensen die zich niet hadden aangemeld kwamen wel. Gezellig was het. Er werd druk gegeokletst door de aanwezigen! Een aantal nieuwe gezichten gezien, maar ook een aantal bekenden! En voor mezelf? Afgesproken met een mevrouw om samen te gaan geocachen!
Maaren gaf een goochelshow. En wat was die goochelshow leuk! Maaren trok de aandacht met zijn gegoochel. Hij kreeg terecht applaus.
Van te voren frisdrank ingekocht, koffie en wat te knabbelen. Het drinken liep lekker en ook de chippies vonden hun weg wel. Wel was er nog het één en ander over. Liever teveel dan te weinig!
Opvallend was wel dat rond vier uur/kwart over vier iedereen ineens weg was. Wel kwamen nog wat mensen terug voor de multi. Ze hadden het eindcoördinaat niet gevonden! We hebben ze op weg geholpen.
Natuurlijk hebben we de kerk schoon achtergelaten. Helaas was de kerk niet helemaal schoon toen we kwamen. We hebben de kerk schoner achtergelaten dan dat we erin kwamen!
Quitte hebben we niet gedraaid. Op de huur van de kerk hebben we toe moeten leggen. Erg? Welnee! Voor de volgende keer zetten we alleen de vrijwillige bijdrage bloempot neer. Nu hadden we entreegeld gevraagd én de bloempot neergezet. Rijk hoeven we niet te worden van het organiseren van events; een hobby kost nu eenmaal geld. De gezelligheid is het waard geweest!

En die napret?  Die bestond natuurlijk uit het lezen van de logjes. Die goochelaar? Heeft staan stralen bij al die complimenten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten